Matas Electronics B.V.

Specialist in hightech elektronica

Matas opereert als een toonaangevende, groeiende en gespecialiseerde elektronica producent in meerdere marktsegmenten met als specialisatie het vervaardigen van hoogwaardige elektronische producten in alle afmetingen en samenstellingen.

Doel hiervan is het produceren van kleine tot middelgrote series met als onderscheidend vermogen de flexibiliteit, complexiteit, kwaliteit en doorlooptijd in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Dit realiseren wij door een persoonlijke manier van zaken doen met u en met optimale aandacht voor uw individuele wensen en projecten.

Over Ons

Guido Bergman

DGA – CEO

Komt uit de techniek. Weet waar u over praat. Denkt mee en vooruit. Heeft hart voor de zaak en de klant.
Werkzaamheden: Supply chain management, onderhoud en uitbreiding van major accounts, verantwoordelijk voor algehele automatisering

Titian Bogaerts

COO & QM

Heeft een bedrijfskundige opleiding genoten en gebruikt zijn kennis en vaardigheden om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Hij weet waar u over praat en denkt met u mee.
Werkzaamheden: algemene dagelijkse leiding, kwaliteitsmanager en proces optimalisatie

Toine van den Oetelaar

CMO

Toine heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft zich via diverse functies bewezen als commercieel strateeg. Door deze kennis en ervaring, in combinatie met een no nonsens aanpak, wordt geacht dat hij een belangrijke bijdrage zal gaan leveren aan de commerciële ambities van Matas en de groei richting Industrie 4.0. Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor Marketing en Sales