Matas Electronics B.V.

Specialist in hightech elektronica

Matas opereert als een toonaangevende, groeiende en gespecialiseerde elektronica producent in meerdere marktsegmenten met als specialisatie het vervaardigen van hoogwaardige elektronische producten in alle afmetingen en samenstellingen.

Doel hiervan is het produceren van kleine tot middelgrote series met als onderscheidend vermogen de flexibiliteit, complexiteit, kwaliteit en doorlooptijd in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Dit realiseren wij door een persoonlijke manier van zaken doen met u en met optimale aandacht voor uw individuele wensen en projecten.

Over Ons

Guido Bergman

DGA – CEO

Komt uit de techniek. Weet waar u over praat. Denkt mee en vooruit. Heeft hart voor de zaak en de klant.
Werkzaamheden: algemene dagelijkse leiding, onderhoud en uitbreiding van major accounts, verantwoordelijk voor omzetdoelen en logistiek automatisering

Lon Weffers

Hoofd productie / Quality Engineer

Veelzijdig en ervaren. Verantwoordelijk voor ISO9001, ISO 13485 (Medisch), IPC, kwaliteitsbewaking en planning.

Maar ook: adviseur bij technische vraagstukken en aanschaf nieuwe productiemiddelen. Pionier in productie processen met een groot analytisch vermogen.

Frank Timmermans

Sr. Purchase Manager

Altijd op zoek naar de juiste prijs, kwaliteit en beschikbaarheid van componenten. Frank is eindverantwoordelijk voor alle inkoopactiviteiten en logistieke trajecten. Heeft contacten met leveranciers in Nederlands, Europa, het Verre Oosten en de Verenigde Staten.

Hans Pepers

Controller

Hoofdverantwoordelijke voor boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden. Scherp en veelzijdig. Dagelijks contact met alle betrokken afdelingen binnen Matas. Aanspreekpunt voor bank, accountant, belastingdienst, arbodienst, UWV enz.

Frans Smulders

Operational / Quality Manager

Verantwoordelijk voor de interne en externe klanten, ISO9001, ISO 13485 (Medisch), IPC, kwaliteitsbewaking en planning. Door zijn ervaring een gewaardeerd gesprekspartner in alle opzichten.